Фирмата има изключително добра репутация като компютърен сервиз. Тя е с голям опит в извършването на сервизна дейност и разполага с изключително добре оборудван сервиз, способен да извършва ремонт на компютърна техника, както на ниво модули, така и на ниво елементи на модули и платки. Разполага с добре зареден склад с резервни части, а така също и достатъчно добри контакти за доставка на всякакъв вид резервни части за компютърна техника. Сроковете за отстраняване на повредите са от няколко часа до няколко работни дни в зависимост от тяхната сложност и наличието на необходимите резервни части. В повечето случаи техниката се ремонтира за няколко часа, като стремежа е максимално да се отговори на потребностите на клиентите.

 Фирмата е първия и единствен оторизиран сервиз от второ ниво за преносими компютри на  Fujitsu Technology Solutions за България, което означава че има възможност да поръчва по-широка гама и на по-прецизно ниво резервни части. Освен това тя е и единствен сервиз и център за гаранционна подмяна на монитори на  Fujitsu Technology Solutions за България. Оторизиран сервиз и за настолни компютри, работни станции, сървъри и сторидж системи. Доставя оригинални резервни части директно от Fujitsu Technology Solutions.

Фирмата е единствен гаранционен и официален извънгаранционен сервиз за техника на Prestigio, Canyon/Trustmaster, Razer, Level One, Microlab, Kingston HDD/USB flash за България.

Фирмата е гаранционен и официален извънгаранционен сервиз за техника на Lenovo Idea, Acer и ASUS за България. Доставя оригинални резервни части директно от Lenovo, Acer и ASUS.

Фирмата е гаранционен и официален извънгаранционен сервиз за техника на HannsG/HannSpree за България, като подизпънител на Profi Service Унгария . Доставя оригинални резервни части директно от HannsG. 

Освен това фирмата осигурява извънгаранционен сервиз на всякакъв вид компютърна техника.

 

Изпращане на дефектирала техника за сервиз

 Необходими документи за предявяване на гаранционна претенция: задължително оригинална попълнена гаранционна карта за продукта, оригинал или копие на фактура (касова бележка) за продукта, кратко описание на дефекта и телефон за обратна връзка.

Необходимо е продукта да бъде добре опакован - по възможност в оригиналната опаковка, а ако липсва такава в подходящ добре уплътнен кашон, за да се избегнат евентуални повреди при транспорта.

Всички гаранционни устройства от марките: Prestigio, Canyon/ Trustmaster, Razer, Level One, Microlab, Kingston HDD/USB flash се изпращат чрез куриер Интерлогистика https://www.interlogistica.bg/bg/ - телефон за заявка  0700 12 144, като само в този случай транспортните разходи са за сметка на фирма Асбис. Ако клиентът желае може да ползва услугите на други куриери за негова сметка.

 Всички гаранционни устройства от марките: Neffos, Asus, Acer, Lenovo - Idea, Fujitsu, HannsG/HannSpree се изпращат чрез куриер Транспрес  http://www.transpress.bg/bg/e-transpress/transport-request   - заявки на телефон *5015 (0800 1 5050, 0700 1 5050, 02 9480700)  или на мейл адрес orders@transpress.bg, като само в този случай транспортните разходи са за сметка на Вюпойнт ООД. Не е необходимо да се прави застраховка, тъй като устройствата са застраховани при транспорт с куриерска фирма Транспрес! Ако клиентът желае може да ползва услугите на други куриери за негова сметка.

 Всички извънгаранционни устройства или гаранционни устройства за платен ремонт могат да се изпращат с избран от клиента куриер за негова сметка. Ако се изпращат за сметка на Вюпойнт, цената за транпорта ще бъде добавена към цената на ремонта.

Адрес на получателя:
гр. София, бул. Арсеналски №81-В, Вюпойнт ООД.

Важно при изпращане на устройства ASUS  за сервиз с куриер! Моля преди да изпратите самото устройство ASUS с куриер към нас,  да ни уведомите за серийния му номер, кратко описание на дефекта, името на клиента, адрес и тел. за връзка, чрез кратък мейл към m_tihcheva@viewpoint.bg или обаждане на тел. 02/9024357. Освен това моля отбележете на товарителницата на куриера, че пратката съдържа ASUS!1998 - 2018 Вюпойнт ООД
Created by ABC Design & Communication